Home » Hair Tips and Trics

Hair Tips and Trics

Getweet

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Advertenties

Wil je lang haar?

Volg dan deze tips op.

De groeisnelheid van je haar is genetisch bepaald. De gemiddelde snelheid van de groei van je haar is vijftien centimeter per jaar. Er zijn stappen die je kunt nemen om het proces goed op weg te helpen. Een aantal voor de hand liggende tips op weg naar langere lokken.

Stimuleer je hoofdhuid

Een klassieke verrukkelijke truc die je haar sneller zal doen groeien. Masseer je hoofdhuid een minuut of 2 tijdens het wassen van je haar of bij je kapper. Vraag er naar. Dit zal bijdragen aan het stimuleren van de doorbloeding van je hoofdhuid en daardoor snellere haargroei. Nieuw onderzoek suggereert dat het effectief is, evenals het dagelijkse gebruik van etherische oliën op je hoofdhuid.

Regelmatig knippen

Niet naar de kapper gaan is de slechtste truc die je kan bedenken. Het zal de snelheid niet bevorderen, maar wel helpt wel breuk en splijten van het haar. Elke 2 a 3 maanden een bezoek aan je kapper zal je haar gezonder houden en zal je steunen in de haargroei.

Neem een supplement

Vitamine B (Biotine) bevordert een gezonde groei en bevat mineralen en vitaminen die ook gunstig is voor uw huid en nagels. Biotine is hetzelfde als vitamine B8 en is nodig om energie uit eten vrij te maken en speelt een rol bij de vorming van vetzuren. Biotine houdt de huid en het haar gezond. 

Biotine zit in eieren, lever, melk, noten en pinda’s. Te weinig biotine kan huidafwijkingen, bloedarmoede en depressie veroorzaken. Tekorten aan deze vitamine komen bijna niet voor, alleen als je vaak veel rauwe eieren eet. 

Een teveel aan vitamine B8 kan geen kwaad, zelfs niet als je 100 microgram per dag binnenkrijgt. Het overschot plas je uit.

Gebruik de juiste shampoo en conditioner

Zorg ervoor dat je gebruik maakt van een professionele shampoo en conditioner die wordt voorgesteld door je kapper, bij voorkeur een product waar keratine in zit. Keratine zal je haar versterken en de haargroei bevorderen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

De Kapper van Waterloo staat geregistreerd bij

KvK Rotterdam 57964726

Openingstijden en Contactgegevens

06-51532498
Elke werkdag 19.00 tot 22.00
Dinsdag en donderdag van 16.00 tot 22.00
Zaterdag 9.00 - 22.00
Zondag 9.00 - 22.00
%d bloggers liken dit: