Home » Aanbevelingen

Aanbevelingen

Getweet

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Advertenties

De ervaringen van mijn klanten vind je op deze pagina.

Advertenties

11 reacties

 1. Saskia schreef:

  Ik ken Sjoerd als fotograaf. Hij had altijd al iets met haar. Ik vind het fantastisch dat hij nu als kapper werkt. Het is echt zijn passie! Dat maakt het ook prettig als hij je behandelt, want hij neemt de tijd die nodig is om het goed te doen en jou als klant te laten genieten. Ik ben ook erg tevreden met hoe hij mijn haar heeft geknipt. Ik heb redelijk dik haar en als er iets verkeerd geknipt is valt dat met volume meteen op! Hij doet ook zijn best om je te helpen met alle vragen en wensen die je hebt, hij denkt mee en komt met oplossingen. Een topper die Sjoerd!

  Like

 2. Monique Joghi schreef:

  Ik ken Sjoerd nu ongeveer 15 jaar alweer en ben trots om te kunnen zeggen dat ik zijn allereerste haarmodel was. Zijn passie voor mooi haar heeft ervoor gezorgd dat hij nu kapper is en wat voor 1! Sjoerd neemt de tijd om je haar te bekijken, verzorgen, behandelen en te knippen. Hij gebruikt producten die uit zijn ervaring goed zijn voor het haar en laat je tijdens zijn behandeling altijd speciaal voelen. Ik ben superblij en trots dat Sjoerd mijn kapper is! Ik en mijn haar komen bij Sjoerd op nummer 1!

  Liked by 1 persoon

 3. Maaike v.d. Eijnden schreef:

  Ook ik ben blij met Sjoerd als kapper. Ik had mij aangemeld als knipmodel voor zijn opleiding en ben inmiddels een aantal keer geweest. Een groot pluspunt vind ik dat je geen nummertje bent, maar dat er tijd voor je wordt genomen. Ondertussen een kopje thee, een babbeltje, een muziekje, of helemaal stil zijn tijdens een hoofdhuidmassage. Lekker even wat tijd voor jezelf. Ik zie een grote groei in het knippen en de handigheidjes naar mate de opleiding ook vorderde. Ja ik ben tevreden met Sjoerd als mijn kapper, binnenkort maar weer eens een afspraak maken 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Querien Velter schreef:

  Sjoerd de Kapper is een pietje precies, je gaat niet de deur uit voordat je haar en pony perfect geknipt zijn.
  Ik knipte mijn haar al jaren zelf omdat ik het niet aandurfde bij een kapper uit handen te geven. Ik ben nu inmiddels 4 keer bij Sjoerd geweest en nog steeds erg tevreden. Hij neemt de tijd en knipt het zoals jij het wil (met soms een goede tip hoe het mooier kan 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. Ghislaine Jacobs schreef:

  Sjoerd ken ik van mijn werk als een enthousiaste, gedreven collega met hart voor anderen (collega’s/klanten). Toen ik hoorde dat hij ook kapper is, hebben we een keer een afspraak gemaakt om mijn haar te knippen.
  Gisteren kwam hij bij mij thuis. Het was me in eerste instantie niet helemaal duidelijk wat hij bedoelde met hoe hij m’n haar zou gaan knippen (ik ben minder thuis in al die kapperstermen), maar geduldig legde Sjoerd uit wat hij in gedachten had. Vervolgens ging hij in alle rust aan de slag, onderwijl uitleggend wat hij deed. Hij is echt een kapper die mensen op hun gemak stelt, maakt een praatje en knipt intussen rustig door. Toen ik het resultaat zag, was ik erg blij: hij heeft mijn steile haar toch wat ‘boller’ weten te knippen en het loopt in een mooie ronde lijn van voor naar achteren. Prima lengte tot op de schouder. Nu draag ik mijn haar tenminste weer los ipv altijd met een klem. Dank je wel Sjoerd!

  Liked by 1 persoon

 6. Kayleigh schreef:

  Sjoerd neemt echt de tijd voor jou en je haar. Tijdens zijn werk zie je echt dat hij ervan geniet en daar wordt je zelf ook ontspannen van. Het is echter wel belangrijk dat je zelf ook de tijd neemt om geknipt te worden. Dan is kapper Sjoerd op zijn best’

  Like

 7. Henriette schreef:

  Huiskapper knipt netjes en neemt de tijd voor je. Gebruikte producten worden afgestemd op jouw haarbehoefte. K ben een tevreden klant.

  Liked by 1 persoon

 8. Lorena schreef:

  Sjoerd neemt overal goed de tijd voor, niks wordt afgeraffeld. De hoofdmassage was lekker ontspannend en mijn haar is weer zacht en superglimmend. Nu kan het doorgroeien tot de lengte die ik wil. Tot over drie maandjes!

  Like

 9. Alexandra schreef:

  wat een super goede kapper met oog voor detail en liefde voor het vak! Voelt de klant goed aan wat leidt tot een verrassend mooi resultaat! Ik ben fan!

  Like

 10. Susannah schreef:

  Het wassen en hoofdmassage geeft ontspanning tijdens de knipbeurt. Het weten dat mijn haar voorlopig goed zit, geeft ontspanning tijdens het leven in de weken erna. Dank Sjoerd, voor de complimenten van anderen op mijn kapsel, voor de ontspanning die ik mag genieten wetend dat mijn haar goed zit en voor de gezelligheid in de stoel.

  Like

 11. marietje visser schreef:

  Top geknipt sjoerd ga zo door nog even en dan kan ik bij in de leer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

De Kapper van Waterloo staat geregistreerd bij

KvK Rotterdam 57964726

Openingstijden en Contactgegevens

06-51532498
Elke werkdag 19.00 tot 22.00
Dinsdag en donderdag van 16.00 tot 22.00
Zaterdag 9.00 - 22.00
Zondag 9.00 - 22.00
%d bloggers liken dit: