Home » nieuws » Superfood : De Paranoot

Superfood : De Paranoot

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Doe mee met 649 andere volgers

Er is een fout opgetreden bij het ophalen van je afbeeldingen vanuit Instagram. Over enkele minuten wordt er een nieuwe poging gedaan.

Instagram

Instagram
Advertenties

De paranoot

Belangrijk voor je haar is een gezonde hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid krijg je als regelmatig noten eet. Deze zitten boordevol zink en selenium en zijn vooral erg lekker. In het geval van de paranoot groeit je haar ook nog eens sneller. Een tovernoot die je niet teveel moet eten!

Paranoten zitten vaak in de notenmix die overal te krijgen zijn, maar ze zijn tegenwoordig ook te krijgen in veel natuurwinkels of zelfs zo bij de plaatselijke supermarkt. Deze noten zijn super gezond. Ze vormen een bron van onverzadigde vetten, eiwitten, vitamines en mineralen. Paranoten zijn rijk aan selenium. Selenium is een krachtig antioxidant. Selenium is in staat om elk onderdeel van ons immuunsysteem beter te laten werken. Selenium is o.a. belangrijk voor het goed laten werken van onze schildklier. Deze klier helpt bij het ontgiften van ons lichaam regelt onze bloeddruk en het verhoogt onze weerstand. Een paar paranoten zijn al voldoende om je dagelijkse hoeveelheid binnen te krijgen. Het is niet verstandig om regelmatig te veel paranoten te eten.  Bij een overdosis kun je last krijgen van haaruitval, verlies van nagels, zwakheid, buikpijn, huiduitslag, vermoeidheid etc. 

De paranoot stimuleert de haargroei en de groei van je nagels.

Een super gezonde noot dus, maar eet er niet teveel van. 3 noten per dag maximaal.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: